The Exploited si The Toy Dolls concerteaza la Posada Rock 2022

94

The Exploited si The Toy Dolls vor concerta la festivalul Posada Rock 2022, care va avea loc in perioada 2-4 septembrie pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel.

Cele doua canta pe scena festivalului in seara de 4 septembrie 2022, si se alatura pe afisul festivalului celorlalte nume deja prezentate: Paradise Lost si The Haunted.

Abonamentele pentru cele 3 zile de festival sunt disponibile pe iabilet.ro.

The Exploited a luat fiinta in Edinburgh in 1980 si s-au lansat un an mai tarziu cu ”Punks Not Dead”, care a fost desemnat albumul independent al anului. Au urmat alte discuri care i-au propulsat in topuri, aparitii TV scandaloase si lungi turnee britanice si internationale. De-a lungul carierei care se intinde peste mai bine de 4 decenii, punkerii scotieni au ramas credinciosi stilului care i-a consacrat – o muzica exploziva, rebela, fara regrete si compromisuri, cu versuri acoperind deseori subiecte sociale sau politice, pline de atitudini anti-autoritare sau anti-razboi. The Exploited imbina street punk, hardcore si crossover thrash si au influentat trupe mari, precum Metallica si Anthrax, iar piesele lor au fost preluate, printre altii, de Slayer sau Ice-T.

Din aceeasi generatie, dar venind din Anglia, fac parte si The Toy Dolls, reprezentantii unui alt fel de punk, mai vesel, dar nu lipsit de aceeasi energie molipsitoare. Cunoscuti pentru stilul degajat, care amesteca frenezia punk-ului cu virtuozitatea si parodia (au facut coveruri dupa ”The Final Countdown”, dar si dupa ”Livin’ La Vida Loca”!), The Toy Dolls sunt absolut redutabili in concert, unde cei trei membri ai trupei ofera un show total.