Cosmin Lupu a lansat piesa The Gospel of Leaving Home – Audio

9

Vocalistul si chitaristul formatiei de djent / modern progressive metal Days of Confusion, Cosmin Lupu, revine cu un nou single, intitulat “The Gospel of Leaving Home”.

Piesa este realizata in colaborare cu artistul canadian Nick Johnston, muzician care a colaborat cu o paleta larga de chitaristi de seama si formatii cunoscute, printre care: Paul Gilbert, Marco Minnemann, Guthrie Govan, Intervals, Scale the Summit, Polyphia sau Periphery.  

The Gospel of Leaving Home” apare pe primul material de studio, semnat de Cosmin Lupu, EP-ul “Everest”, care va fi lansat anul acesta.

The Gospel of Leaving Home” este o melodie care trateaza schimbarea din perspectiva benefica a unui nou inceput si care inseamna, de fapt, viata.

“Tema principala am scris-o acum aproape 8 ani si am stiut mereu ca va deveni o piesa, dar nu stiam exact cand si cum. Revenind la tematica…, in 2021, au intervenit schimbari majore in viata mea interioara si in relatiile mele cu oameni dragi… Pe unii i-am pierdut iar pe altii i-am redescoperit, mi-am asumat niste riscuri, iesind mult din zona de confort am trecut prin moartea ambilor mei caini, la distanta de jumatate de an, iar toate lucrurile acestea s-au cerut scoase afara prin muzica, desigur.

In directia deja inceputa si in urma email-urilor si mesajelor trimise, invitatul meu special din aceasta piesa a devenit chitaristul canadian Nick Johnston. M-am bucurat nespus ca dupa ce a ascultat piesa, mi-a zis “Yes! Let’s do this!”. Sunt de parere ca este unul dintre cei mai potriviti artisti pentru context, contribuind cu un solo excelent!

Productia este in continuare in mainile pricepute ale lui Vladimir Pocorschi, iar arta grafica, este realizata de catre Andrei Ionut AKA “Dhope”, carora le multumesc nespus!

Ideea de “Home” din titlul piesei poate insemna orice este ACUM, adica in prezent, in viata oricui, care se poate schimba oricand… Fie ca alegem noi schimbarea, in mod deliberat, fie ca viata ne-o aduce in drum, sau pur si simplu, felul in care crestem de-a lungul vietii, ne transforma constant in altcineva.

Schimbarea inseamna, de fapt, viata iar eu am ales sa cant despre asta. In concluzie, dedic aceasta piesa voua, tuturor celor ce treceti prin schimbari si sper ca “The Gospel Of Leaving Home” sa va fie coloana sonora care sa va ajute sa treceti mai usor prin orice ati avea de infruntat, fie ca este tristetea pierderii si/sau speranta descoperirii. Va imbratisez pe toti si pe toate. Cosmin”, a conchis muzicianul.