6 Oct 2022

Concertul Soen de la Cluj Napoca este anulat!

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Concertul Soen de la Cluj Napoca, programat initial pentru data de 17.05.2022, a fost anulat.

Evenimentul de la Bucuresti va avea loc in data de 18.05.2022, asa cum a fost anuntat.

Organiatorul evenimentului a tranmis urmatorul comunicat:

“Criza din Ucraina a afectat mai multe concerte si turnee europene, iar turneul Soen se numara printre acestea.

Concertele Soen din Ucraina si Rusia au fost anulate, astfel ca turneul european (care includea si concertele din Romania) a fost la un pas de a fi anulat in totalitate. Cu toate acestea, dupa lungi discutii intre managementul formatiei si organizatorii din Romania, Bulgaria si Turcia, s-a decis ca aceste concerte sa fie organizate in masura in care la fiecare locatie in parte se vor putea asigura conditii tehnice si logistice care sa permita realizarea acestora la standardele cerute.

Din pacate, pentru concertul de la Cluj-Napoca (desi s-au incercat diferite solutii) este imposibila asigurarea conditiilor tehnice si logistice cerute de artisti, fapt pentru care, dupa lungi analize si pentru a nu pune in pericol si evenimentul de la Bucuresti, s-a luat decizia (impreuna cu managementul formatiei), ca acesta sa fie anulat.

Cei care au achizitionat bilete pentru concertele Soen de la Cluj-Napoca si doresc sa participe la concertul Soen de la Bucuresti o pot face prezentand la acces biletul achizitionat pentru evenimentul de la Cluj-Napoca. Celelalte bilete vor fi rambursate automat incepand cu data de 20 mai 2022.

Suntem iubitori de concerte si stim ce inseamna pentru un fan adevarat anularea unui concert cu trupa favorita, insa suntem convinsi ca sunteti alaturi de noi si ne intelegeti ca uneori nu putem face lucruri imposibile.

Va multumim pentru intelegere”.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Depeche Mode pe Arena Nationala din Bucuresti!

Depeche Mode revine la Bucuresti pe 26 iulie 2023,pe Arena Nationala. Concertul face parte din turneul mondial “Memento Mori”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X