The Longest Heartbreak a lansat videoclipul Trauma (feat. Cosmin Lupu)

45

The Longest Heartbreak a lansat videoclipul primului sau single, “Trauma”, piesa care va fi inclusa si care va da numele albumului de debut, disc care va fi gata pana la finalul acestui an.

Melodia este interpretat la voce de Cosmin Lupu de la Days Of Confusion, toti banii din streaming fiind donati unei persoane care are nevoie de terapie psihologica pentru tratarea depresiei si nu isi permite sa acopere costurile sedintelor.

Melodia a luat nastere in momentul in care cei doi membri ai proiectului de studio, Pavlos Popovici (baterie) si Dan Niculescu (chitara si bas), au scris primul cantec impreuna, respectiv in februarie 2020, cu putin inaintea primului lockdown.

Pavlos Popovici a declarat: “Trauma” este melodia care a pornit acest proiect si care ne-a adus in aceeasi camera pe amandoi, compunand impreuna pentru prima data. Piesa descrie procesul unui om de a depasi o trauma severa, trecand prin disperare, insomnii, self-doubt, abuzuri, episoade depresive si atacuri de anxietate. Partea buna a lucrurilor este ca mesajul piesei are happy ending si povestea prinde o intorsatura minunata, cand omul reuseste sa depaseasca aceste momente.

Mesajul este de incurajare pentru toti cei care au nevoie sa auda un astfel de mesaj, fiindca si noi la randul nostru am avut si de multe ori avem nevoie sa le auzim. Ne-am dorit de multa vreme sa avem un proiect muzical impreuna si momentul cheie a fost in octombrie 2019, cand l-am sunat pe Dan si i-am zis: Am niste idei de piesa, vreau sa le dezvolt cu tine, eu deja compunand muzica de 4 ani in momentul respectiv si dorindu-mi sa fac un album la un moment dat”.