27 Jan 2022

Sabaton a lansat videoclipul Soldier Of Heaven

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Soldier Of Heaven“, noul videoclip Sabaton poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe viitorul material discografic, intitulat “The War To End All Wars“, ce va fi lansat pe 4 martie 2022, sub egida Nuclear Blast.

Tracklist “The War To End All Wars“:
1. Sarajevo
2. Stormtroopers
3. Dreadnought
4. The Unkillable Soldier
5. Soldier of Heaven
6. Hellfighters
7. Race to the Sea
8. Lady of the Dark
9. The Valley of Death
10. Christmas Truce
11. Versailles
- Advertisement -spot_img


Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Videoclip nou Dream Theater, Transcending Time

"Transcending Time", noul videoclip Dream Theater poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “A View From...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img