Moonspell va sustine doua concerte in Romania

25

Moonspell va sustine doua concerte in Romania. Primul show va avea loc pe 10 mai 2022, in Form Space din Cluj-Napoca, iar al doilea pe 12 mai 2022, la Arenele Romane din Bucuresti. Primele 200 de bilete au pret earlybird si se pun in vanzare pe iabilet.ro.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.

Moonspell este formatia etalon a scenei metal portugheze, fiind si una dintre cele mai importante prezente ale gothic metalului international. Cu o activitate de trei decenii, Moonspell a lansat 12 albume de studio, cel mai recent fiind oferit fanilor la inceputul lui 2021. Este vorba de “Hermitage“, material care a primit laude atat din partea fanilor cat si a specialistilor.

De-a lungul timpului, Moonspell a urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Europa si a sustinut turnee in intreaga lume alaturi de nume precum Dimmu Borgir, Danzig, Cradle of Filth, Septicflesh si multi altii.

Fernando Ribeiro, carismaticul solist a declarat urmatoarele cu privire la turneul care va ajunge si in Romania: “Suntem bucurosi sa anuntam primele concerte din cadrul “The Greater Tour” pe care dorim sa il extindem la nivel mondial pentru a sarbatori al treilea deceniu de existenta Moonspell. Suntem nerabdatori sa ne reintoarcem in locurile in care am mai fost sau sa ajungem pe noi teritorii. In 2022 vom fi in turneu si ne vom vedea si la festivaluri iar pentru a sarbatori cele trei decenii Moonspell vom lansa editii aniversare pentru materialele vechi precum “Anno Satanae” sau “Wolfheart“.