5 Jul 2022
spot_img

Lacrimosa a lansat videoclipul noului single, Raubtier

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii trupei germane de gothic/symphonic metal Lacrimosa. Trupa a anuntat ca noul album, intitulat “Leidenschaft“, va aparea in data de 24 decembrie 2021. Cu aceasta ocazie trupa a dezvaluit si videoclipul primului single depromovare, “Raubtier“, pe care il puteti urmari mai jos.

Tracklist “Leidenschaft”:

01. Liebe über Leben. 6:10
02. Führ mich nochmal in den Sturm. 5:58
03. Kulturasche. 4:22
04. The Daughter of Coldness. 4:30
05. Raubtier. 4:46
06. Die Antwort ist Schweigen. 6:22
07. Celebrate the Darkness. 5:20
08. Augenschein. 4:48
09. Die Liebenden. 4:48
10. Exodus

Lacrimosa este proiectul compozitorului german Tilo Wolff si al artistei finlandeze Anne Nurmi care a prins contur in 1990 impletind temele rock cu o lirica pasionala si interventii muzicale clasice care au devenit un un reper esential al scenei symphonic-metal.

Inceputurile trupei sunt incadrate intr-o zona darkwave sau gothic avand influente ocazionale de metal. Dupa cel de-al patrulea album, “Inferno” (1995), stilul lor s-a orientat mai mult spre gothic-metal, combinand sound-ul metal si gothic-rock cu instrumentatia clasica, vioara, trompeta si acorduri definitorii de claviatura. In peste 30 de ani de activitate, trupa a scos la lumină o discografie fascinanta prin prisma propriei case de productie Hall of Sermon.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Placebo la Romexpo, Bucuresti: Program si reguli de acces!

Placebo, una dintre cele mai apreciate si influente formatii ale ultimelor decenii, revine la Bucuresti pe 13 iulie 2022,...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X