19 Jan 2022
spot_img

Lacrimosa a lansat videoclipul noului single, Raubtier

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii trupei germane de gothic/symphonic metal Lacrimosa. Trupa a anuntat ca noul album, intitulat “Leidenschaft“, va aparea in data de 24 decembrie 2021. Cu aceasta ocazie trupa a dezvaluit si videoclipul primului single depromovare, “Raubtier“, pe care il puteti urmari mai jos.

Tracklist “Leidenschaft”:

01. Liebe über Leben. 6:10
02. Führ mich nochmal in den Sturm. 5:58
03. Kulturasche. 4:22
04. The Daughter of Coldness. 4:30
05. Raubtier. 4:46
06. Die Antwort ist Schweigen. 6:22
07. Celebrate the Darkness. 5:20
08. Augenschein. 4:48
09. Die Liebenden. 4:48
10. Exodus

Lacrimosa este proiectul compozitorului german Tilo Wolff si al artistei finlandeze Anne Nurmi care a prins contur in 1990 impletind temele rock cu o lirica pasionala si interventii muzicale clasice care au devenit un un reper esential al scenei symphonic-metal.

Inceputurile trupei sunt incadrate intr-o zona darkwave sau gothic avand influente ocazionale de metal. Dupa cel de-al patrulea album, “Inferno” (1995), stilul lor s-a orientat mai mult spre gothic-metal, combinand sound-ul metal si gothic-rock cu instrumentatia clasica, vioara, trompeta si acorduri definitorii de claviatura. In peste 30 de ani de activitate, trupa a scos la lumină o discografie fascinanta prin prisma propriei case de productie Hall of Sermon.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Urmareste noul videoclip Annihilator, Romeo Delight

Annihilator, probabil cea mai cunoscuta formatie de metal din Canada, va lansa pe 18 februarie 2022, noul album intitulat...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X