2 Dec 2022

Church of Cthulhu a lansat videoclipul noului single, King of Nothing

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Church of Cthulhu a lansat videoclipul “King of Nothing“, primul single de pe urmatorul material discografic al trupei bucurestene de sludge doom, programat sa apara in 2022.

Videoclipul piesei este un visualizer creat in jurul unui artwork desenat de Calin Raduta. Artist grafic si chitarist in trupe ca Ucigan, Cap de Craniu si H8, Calin este la a doua colaborare cu Church of Cthulhu, prima fiind in calitate de invitat special pe albumul “Nonexistence“, lansat in 2020.

King of Nothing” marcheaza cateva premiere importante pentru Church of Cthulhu, incepand cu faptul ca este prima piesa inregistrata in formula noua, cu patru membri componenti. Este, totodata, si prima colaborare a trupei cu Mihnea Ferezan (RoadkillSoda, King Solomon) in calitate de producator.

Mixata tot de Mihnea, care a si contribuit cu parti de chitara si clapa, “King of Nothing” a fost masterizata de Arthur Seay, chitaristul trupei americane de stoner Unida.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

19 noi trupe confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2023!

Organizatorii Rockstadt Extreme Fest au anuntat noi trupe ce vor participa la editia din 2023. Este vorba despre THE...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X