1 Dec 2021
spot_img

Videoclip nou Madrugada, The World Could Be Falling Down

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

The World Could Be Falling Down“, noul videoclip semnat de norvegienii de la Madrugada poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul “Chimes At Midnight” ce va fi lansat pe 28 ianuarie 2022.

Tracklist “Chimes At Midnight”:

1. Nobody Loves You Like I Do
2. Running From The Love Of Your Life
3. Help Yourself To Me
4. Stabat Mater
5. Slowly Turns The Wheel
6. Imagination
7. Dreams at Midnight
8. Call My Name
9. Empire Blues
10. You Promised To Wait For Me
11. The World Could Be Falling Down
12. Ecstasy

Madrugada, care inseamna “ora albastra” in spaniola si portugheza (perioada gri-albastra care precede rasaritul), a fost infiintata in 1993 in orasul norvegian Stokmarknes. Numele le-a fost sugerat membrilor trupei de unul dintre prietenii lor, un poet care compunea si texte ale pieselor.

In cei peste 13 ani de existenta, trupa a lansat sase albume, unele ajungand cele mai vandute albume din Norvegia si aducandu-le cinci premii in cadrul anualei “Spellemannprisen”, echivalentul norvegian al premiilor Grammy (la categoriile “Cel mai bun album rock”, “Cel mai bun cantec” si “Cel mai bun Spellemann al anului”), doua premii “Alarm awards” si numeroase trofee pentru vanzarile obtinute de lucrarile lor.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Lacrimosa a lansat videoclipul noului single, Raubtier

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii trupei germane de gothic/symphonic metal Lacrimosa. Trupa a anuntat ca noul album, intitulat...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X