1 Dec 2021
spot_img

Concert WASP la Romexpo in mai 2022

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Dupa anularea turneului “1984 to Headless“, americanii de la WASP vor ajunge pana la urma la Bucuresti in cadrul turneului “40th Anniversary World Tour”. Concertul va avea loc pe 17 mai 2022, la Romexpo.

Biletele achiziționate pentru concertul din WASP din 2020 (Arenele Romane) sunt valabile pentru noua dată a concertului, fără a mai achita diferența de preț.

IMPORTANT: având în vedere numărul biletelor vândute în 2020 și ținând cont de posibilele restricții (distanțarea dintre persoane), pentru moment se vor mai pune în vânzare doar 600 de bilete si 150 pentru Golden (zona din fața scenei), urmând ca, în cazul în care aceste restricții vor fi anulate sau modificate, să suplimentăm numărul de bilete.

Biletele sunt disponibile exclusiv prin AmBilet.ro, începând de vineri 29.10.2021, ora 10.00, la următoarele prețuri:

170 lei 159 lei – Presale / Normal Circle (disponibile doar 600 de bilete, până pe data de 16.05.2022)
170 lei – Normal Circle (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
189 lei – Golden Circle / Zona în fața scenei (ultimele 150 bilete)

Persoanele care dețin vouchere și doresc să îl folosească pentru concertul W.A.S.P. de la București, au prioritate în achiziționarea biletelor și sunt rugați să trimită un email la contact@ambilet.ro.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Lacrimosa a lansat videoclipul noului single, Raubtier

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii trupei germane de gothic/symphonic metal Lacrimosa. Trupa a anuntat ca noul album, intitulat...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X