Concert Evanescence la Arenele Romane in iunie 2022

114

Pe 7 iunie 2022, Evanescence va canta din nou la Bucuresti la Arenele Romane. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preturi earlybird si se pun in vanzare vineri, pe 8 octombrie la ora 10:00.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.

Evanescence, una dintre cele mai iubite si apreciate trupe rock americane, se afla din nou intr-o formula magica in care vocea celebrei cantarete Amy Lee innobileaza piesele care au consacrat trupa si care au ramas nemuritoare pe buzele fanilor din intreaga lume.

Cu albume vandute in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume, muzica Evanescence a fost rasplatita cu numeroase nominalizari si premii internationale, printre care doua Grammy-uri primite in anul 2004 pentru piesa “Bring Me To Life”, la categoriile “Best New Artist” si “Best Hard Rock Performance”.

Biletele concert Evanescence la Arenele Romane:

– Premium (cu loc) – 329 lei in earlybird, 349 lei in presale si 370 la intrare
– Teren (fara loc, in fata scenei) – 249 lei in earlybird, 269 in presale si 300 la intrare
– Acces General (cu loc) – 159 lei in earlybird, 179 lei in presale si 200 lei la intrare

Perioada earlybird este limitata la primele 200 de bilete din fiecare categorie

Pentru biletele “cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil. Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.