1 Dec 2021

Asculta noua melodie Robert Plant & Alison Krauss, High And Lonesome – Audio

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Dupa o pauza de 14 ani de la prima lor colaborare de studio, discul “Raising Sand” (2007), care a fost recompensat cu cinci premii Grammy, Robert Plant si Alison Krauss vor lansa pe 19 noiembrie 2021, noul lor album intitulat “Raise The Roof“.

Raise The Roof” este produs de T Bone Burnett si contine melodii semnate de The Everly Brothers, Anne Briggs, Geeshie Wiley, Bert Jansch, Merle Haggard si Allen Toussaint. Piesa “High and Lonesome” este un cantec original semnat de Plant si Burnett si poate fi ascultata mai jos.

Cei doi artisti au avut printre inviati muicieni precum bateristul Jay Bellerose, chitaristii Marc Ribot, David Hidalgo, Bill Frisell si Buddy Miller, basistii Dennis Crouch si Viktor Krauss.

Dupa lansarea albumului “Raise the Roof“, Robert Plant si Alison Krauss intentioneaza sa plece din nou impreuna intr-un turneu de promovare in 2022.

Tracklist “Raise the Roof”:

1. Quattro (World Drifts In)
2. The Price of Love
3. Go Your Way
4. Trouble With My Lover
5. Searching for My Love
6. Can’t Let Go
7. It Don’t Bother Me
8. You Led Me to the Wrong
9. Last Kind Words Blues
10. High and Lonesome
11. Going Where the Lonely Go
12. Somebody Was Watching Over Me

- Advertisement -spot_img


Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Iron Maiden in mai 2022, la Romexpo!

Iron Maiden revine in Romania si va concerta la Romexpo pe 26 mai 2022, in aer liber. Biletele se...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img