24 Mar 2023

Akral Necrosis relanseaza albumul The Greater Absence in format digipak

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Akral Necrosis a semnat recent cu label-ul britanic Black Spark Records prin care va relansa, pentru inceput, ultimul album de studio, intitulat “The Greater Absence”. Acesta va iesi pe piata in data de 29 August 2021, in format digipak.

Un tiraj foarte mic va fi adus in Romania, iar doritorii il pot achizitiona contactand direct trupa prin intermediul paginii oficiale de facebook.

Pentru a beneficia de o calitate ridicata, noua editie a albumului a primit o actualizare a graficii din partea artistului Constantin Bodescu, iar trupa a pregatit o surpriza pentru cei ce vor achizitiona albumul in noul format declarand:

“Fiind prima data cand decidem sa adoptam formatul digipak, mai ales in contextul unei reeditari, ni s-a parut interesant sa va antrenam intr-o conspiratie prin pastrarea unui secret. Mai exact, ne-am dori ca atunci cand o sa descoperiti despre ce este vorba, sa savurati momentul cu discretie. O sa aiba sens mai tarziu.”

Black Spark Records este o casa de discuri din Marea Britanie specializata in promovarea metalului extrem. In prezent, labelul detine in portofoliu multiple trupe din intreaga lume, printre care se regasesc si Burden of Ymir, WinterMoonShade, Morthibus, Helgrind, Ex Nihilo, Yawning Earth, etc.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Vulture Industries a lansat videoclipul noului single, New Lords of Light!

Norvegienii de la Vulture Industries (avant-garde / progressive metal) au lansat videoclipul piesei "New Lords of Light", inclusa pe...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img