19 Sep 2021

Asculta noua melodie A Pale Horse Named Death, Shards Of Glass

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

A Pale Horse Named Death, trupa condusa de Sal Abruscato (Type O Negative, Life of Agony), va lansa pe 24 septembrie 2021, cel de-al 4-lea album de studio intitulat “Infernum In Terra“.

Al doilea extras pe single este “Shards Of Glass” si poate fi ascultat mai jos.

Discul a fost masterizat de Maor Appelbaum (Faith No More, Meat Loaf, Yes, Sepultura, Halford, etc.) in studioul Maor Appelbaum Mastering (California, US), iar coperta poarta semnatura lui Kelvin Doran.

Tracklist “Infernum In Terra”:

1. Infernum
2. Believe In Something (You Are Lost)
3. Cast Out From The Sky
4. Shards Of Glass
5. Lucifer’s Sun
6. It Is Done
7. Two-Headed Snake (Propofol Dreams)
8. Slave To The Master
9. Devil’s Deed
10. Reflections Of The Dead
11. Souls In The Abyss

- Advertisement -spot_img


Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Urmareste noul videoclip Cradle of Filth, Necromantic Fantasies

La patru ani de la aparitia discului “Cryptoriana – The Seductiveness of Decay” (2017), formatia Cradle of Filth va...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img