3 Dec 2021

Urmareste noul videoclip At The Gates, The Fall Into Time

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

The Fall Into Time” noul videoclip At the Gates poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul “The Nightmare Of Being” ce va aparea pe piata in data de 2 iulie 2021, sub egida Century Media Records.

Videoclipul este realizat de Costin Chioreanu de la Twilight13media (Sigh, Kataklysm, Green Carnation, Bloodway, Mayhem, Enslaved, Arcturus, Arch Enemy).

The Nightmare Of Being” este mixat si masterizat de cunoscutul Jens Bogren (Goodbye To Gravity, Opeth, Kreator, Sepultura, Angra, Paradise Lost, etc.) in studioul Fascination Street din Orebo, Suedia.

Tracklist “The Nightmare Of Being”:

01. Spectre Of Extinction
02. The Paradox
03. The Nightmare Of Being
04. Garden Of Cyrus
05. Touched By The White Hands Of Death
06. The Fall Into Time
07. Cult of Salvation
08. The Abstract Enthroned
09. Cosmic Pessimism
10. Eternal Winter Of Reason

- Advertisement -spot_img


Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amorphis a lansat videoclipul noului single, The Moon

"The Moon", noul videoclip Amorphis, poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul "Halo" ce va fi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img