27 Sep 2022

Dark Tranquillity si Rotting Christ, headlineri la Posada Rock

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Dark Tranquillity si Rotting Christ sunt primii headlineri confirmati pentru festivalul Posada Rock. Evenimentul se va desfasura in perioada 3 – 5 septembrie 2021, pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel.

In perioada imediat urmatoare va fi anuntat inca un headliner international de calibru, precum si trupele romanesti care vor evolua in recital.

Din pacate, Skid Row nu va ajunge la Posada nici anul acesta, din cauza contextului epidemiologic care face ca formatiile americane sa nu poata concerta in Europa in lunile urmatoare. Fanii romani ai trupei vor trebui sa mai aibă rabdare un an, concertul Skid Row de la Campulung fiind reprogramat pentru Posada Rock 2022.

Festivalul Posada Rock 2021, va fi organizat cu respectarea normelor epidemiologice valabile la acel moment iar organizatorii isi doresc a toata lumea sa se simta bine si cat mai libera la cel mai prestigios festival de rock al anului.

Abonamentele pentru cele 3 zile ale Festivalului Posada Rock 2021, sunt intr-un numar limitat, avand in vedere restrictiile impuse de autoritati in organizarea evenimentelor cu public.
Ele costa 200 de lei sisunt disponibile in reteaua iabilet.ro. Abonamentele achizitionate pentru editia din 2020, raman valabile si anul acesta.
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Devin Townsend a lansat videoclipul noului single, Call Of The Void

“Call Of The Void“, noul videoclip Devin Townsend poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Lightwork”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X