3 Dec 2021

Urmareste noul videoclip Killer Be Killed, Animus

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Animus“, noul videoclip Killer Be Killed poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul secund, intitulat “Reluctant Hero“, lansat pe 20 noiembrie 2020, sub egida Nuclear Blast.

Tracklist “Reluctant Hero”:

01. Deconstructing Self-Destruction
02. Dream Gone Bad
03. Left Of Center
04. Inner Calm From Outer Storms
05. Filthy Vagabond
06. From A Crowded Wound
07. The Great Purge
08. Comfort From Nothing
09. Animus
10. Dead Limbs
11. Reluctant Hero

Killer Be Killed a luat fiinta in anul 2011, componenta actuala fiind Greg Puciato (ex-The Dillinger Escape Plan), Max Cavalera (Soulfly, Cavalera Conspiracy, ex-Sepultura), Troy Sanders (Mastodon) si Ben Koller.

- Advertisement -spot_img


Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amorphis a lansat videoclipul noului single, The Moon

"The Moon", noul videoclip Amorphis, poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul "Halo" ce va fi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img