Slicer canta alaturi de Akral Necrosis in club Quantic

29

Blackened punkerii de la Slicer revin pe scena ca invitati speciali in deschiderea concertului Akral Necrosis din Quantic. Evenimentul va avea loc pe 10 iunie 2021, in gradina de vara a clubului. Akral Necrosis pregateste un setlist care cuprinde in intregime ultimul lor album “The Greater Absence“.

Bilete se pot achizitiona din reteaua iabilet.ro la pretul de 50 de lei. Strict in limita disponibilitatii, acestea vor putea fi achizitionate fizic si la intrarea in zona de concert la pretul de 60 de lei.

Evenimentul se organizeaza respectand toate normele in vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anuntate si completate pe masura ce se vor anunta public.

The Greater Absence” este al treilea si cel mai lung material din istoria Akral Necrosis, avand o durata de ascultare de peste o ora. Albumul a fost primit cu recenzii foarte favorabile atat in Romania, cat si in strainatate si este considerat de vocea grupului, Octav Necrosis, ca fiind cel mai complex material lansat de trupa pana in momentul de fata, atat muzical, cat si liric.

Slicer este o trupa bucuresteana de blackened punk, aparuta in scena underground inca din 2016. Participand la concerte si festivaluri, atat in tara cat si-n afara si axandu-se pe material propriu, mascatii din Slicer se remarca prin teme lirice horror si piese scurte si agresive, insiprati fiind de trupe precum Midnight, Motorhead sau Venom.