Asculta noul single At The Gates, The Paradox


The Paradox” noul single At the Gates poate fi ascultat mai jos. Melodia este inclusa pe albumul “The Nightmare Of Being” ce va aparea pe piata in data  de 2 iulie 2021, sub egida Century Media Records.

The Nightmare Of Being” este mixat si masterizat de cunoscutul Jens Bogren (Goodbye To Gravity, Opeth, Kreator, Sepultura, Angra, Paradise Lost, etc.) in studioul Fascination Street din Orebo, Suedia.

Tracklist “The Nightmare Of Being”:

01. Spectre Of Extinction
02. The Paradox
03. The Nightmare Of Being
04. Garden Of Cyrus
05. Touched By The White Hands Of Death
06. The Fall Into Time
07. Cult of Salvation
08. The Abstract Enthroned
09. Cosmic Pessimism
10. Eternal Winter Of Reason