24 Oct 2021
spot_img

Methadone Skies a lansat videoclipul noului single, Infected by Friendship

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Trupa timisoreana Methadone Skies va lansa pe 7 mai 2021, cel de-al 5-lea album de studio, intitulat “Retrofuture Caveman“. Discul contine cinci piese, cu o durata de 49 de minute, iar primul single de promovare este videoclipul piesei “Infected by Friendship“.

Retrofuture Caveman” a fost inregistrat si editat la Consonance Studio Timisoara de catre Edmond Karban, Cristian Popescu si Andrei Jumugă (membrii DorDeDuh, Sunset in the 12th House) in perioada septembrie – octombrie 2020.

Materialul a fost mixat si masterizat de catre James Plotkin (care a lucrat cu artisti precum Neurosis, Isis, Nadja, Tim Hecker, Fennesz sau Acid Mothers Temple, etc.) in perioada noiembrie – decembrie 2020. Grafica a fost realizata in intregime de catre Mihai Manescu (aka Obsidian Nibs).

Tracklist “Retrofuture Caveman“:

01. Retrofuture Caveman
02. Infected by Friendship
03. The Enabler
04. Western Luv ’67
05. When the Sleeper Awakens

Methadone Skies este activa din 2009, si abordeaza un mix eclectic de psychedelic si stoner rock/metal cu diverse influente precum post rock, doom metal si progressive rock. Grupul nu si-a impus niciodata limite in experimentele sale, de aceea fiecare din cele patru albume lansate imbină stiluri diferite provenite in principal din jam session-uri.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Fleshgod Apocalypse si Omnium Gatherum vor sustine doua concerte in Romania

Formatia italiana Fleshgod Apocalypse va sustine un turneu prin Europa in perioada septembrie - noiembrie 2022. Initial, trupa Ex...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X