23 Mar 2023

Urmareste noul videoclip Moonspell, The Hermit Saints

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Dupa o pauza de patru ani, formatia portugheza Moonspell va lansa maine, 26 februarie 2021, noul album intitulat “Hermitage“. Acesta este distribuit sub egida Napalm Record iar videoclipul piesei “The Hermit Saints“, poate fi urmarit mai jos.

Hermitage” a fost inregistrat, mixat si masterizat de Jaime Gomez (Paradise Lost, Primordial, Ghost, Solstafir) in Orgone Studios din Marea Britanie.

Tracklist “Hermitage”:

01. The Greater Good
02. Common Prayers
03. All or Nothing
04. Hermitage
05. Entitlement
06. Solitarian
07. The Hermit Saints
08. Apophthegmata
09. Without Rule
10. City Quitter (Outro)

Bonus Tracks
11. Darkness in Paradise (Candlemass cover – available on LP, deluxe box, MC + mediabook)
12. The Great Leap Forward (7″ vinyl – available in deluxe box)

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Vulture Industries a lansat videoclipul noului single, New Lords of Light!

Norvegienii de la Vulture Industries (avant-garde / progressive metal) au lansat videoclipul piesei "New Lords of Light", inclusa pe...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img