1 Dec 2021
spot_img

Concert Hollywood Vampires la Romexpo

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Pe 31 august 2021, Hollywood Vampires, supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry (Aerosmith) revine la Bucuresti, pentru un concert la Romexpo.

Numele formatiei este preluat de la clubul de bautori “The Hollywood Vampires” a carui baze au fost puse de Cooper in anii ’70 si din care faceau parte diferiti artisti precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz. Formatia a lansat doua albume pana acum, albume la care a colaborat cu artisti precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

In momentul de fata, celor trei membri fondatori li se adauga si Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scena alaturi de artisti precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n’ Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Poze concert The Hollywood Vampires la Romexpo, Bucuresti pe 6 iunie 2016!

Pret bilete concert Hollywood Vampires la Romexpo:

– primele 500 de bilete:
Heroes – 399 lei
Boogiemen – 249 lei
Drunk Friends – 159 lei

– presale:
Heroes – 429 lei
Boogiemen – 269 lei
Drunk Friends – 179 lei

– la acces:
Heroes – 450 lei
Boogiemen – 300 lei
Drunk Friends – 200 lei

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei. Numarul biletelor la categoriile Heroes si Boogiemen este limitat la 2000 de bucati din fiecare categorie. Se pun in vanzare doar 10.000 de bilete pentru acest show.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil. Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Lacrimosa a lansat videoclipul noului single, Raubtier

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii trupei germane de gothic/symphonic metal Lacrimosa. Trupa a anuntat ca noul album, intitulat...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X