24 Oct 2021

Videoclip nou Gone is Gone, Death of a Dream

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Death of a Dream“, noul videoclip Gone Is Gone, supergrupul format din Troy Sanders (Mastodon), Troy Van Leeuwen (Queens of the Stone Age), Tony Hajjar (At the Drive In) si Mike Zarin (Sencit Music),poate fi urmarit mai jos.

Melodia este inclusa pe albumul secund, intitulat “If Everything Happens For A Reason…Then Nothing Really Matters At All“, ce va fi lansat pe 4 decembrie 2020, sub egida Clouds Hill.

Tracklist “If Everything Happens For A Reason…Then Nothing Really Matters At All”:

01. Resfeber
02. Say Nothing
03. Everything Is Wonderfall
04. Wings Of Hope
05. Sometimes I Feel
06. No One Ever Walked On Water
07. Death Of A Dream
08. Crimson, Chaos and You
09. Breaks
10. Payoff
11. Force Of A Feather
12. Dirge For Delusions

Gone Is Gone a luat fiinta in 2016, iar albumul de debut, intitulat “Echolocation”, a aparut in ianuarie 2017.

- Advertisement -spot_img


Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Fleshgod Apocalypse si Omnium Gatherum vor sustine doua concerte in Romania

Formatia italiana Fleshgod Apocalypse va sustine un turneu prin Europa in perioada septembrie - noiembrie 2022. Initial, trupa Ex...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img