27 Sep 2022

Urmareste noul videoclip Rob Zombie, The Triumph of King Freak (A Crypt of Preservation and Superstition)

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Dupa o pauza de aproape cinci ani, Rob Zombie a anuntat ca cel de-al 7-lea album solo poarta numele “The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy” si va fi lansat pe 12 martie 2021, sub egida Nuclear Blast. Cu aceasta ocazie artistul a lansat videoclipul primului single, “The Triumph of King Freak (A Crypt of Preservation and Superstition)“.

The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy” contine 17 melodii produse de cunoscutul Chris “Zeuss” Harris (Hatebreed, Iced Earth, Six Feet Under, Sanctuary, Crowbar, Kataklysm, Soulfly), acelasi care in 2016, producea ultimul album Rob Zombie, “The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser“.

Tracklist “The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy”:

01. Expanding The Head Of Zed
02. The Triumph Of King Freak (A Crypt Of Preservation And Superstition)
03. The Ballad Of Sleazy Rider
04. Hovering Over The Dull Earth
05. Shadow Of The Cemetery Man
06. A Brief Static Hum And Then The Radio Blared
07. 18th Century Cannibals, Excitable Morlocks And A One-Way Ticket On The Ghost Train
08. The Eternal Struggles Of The Howling Man
09. The Much Talked Of Metamorphosis
10. The Satanic Rites Of Blacula
11. Shower Of Stones
12. Shake Your Ass-Smoke Your Grass
13. Boom-Boom-Boom
14. What You Gonna Do With That Gun Mama
15. Get Loose
16. The Serenity Of Witches
17. Crow Killer Blues

In varsta de 55 de ani, Rob Zombie, si-a inceput cariera muzicala alături de trupa White Zombie la jumătatea anilor ’80, pe care a infiintat-o alaturi de basista Sean Yseult, prietena solistului la acea dată. Formatia a lansat 4 albume de studio plus un album de remix-uri pentru ca in 1998 sa se desfiinteze oficial.

In același an Rob Zombie si-a lansat albumul de debut, la care lucra din 1997, intitulat “Hellbilly Deluxe”. Discul a fost primit foarte bine de presa de specialitate si de fani, intrand pe locul 5 în topul Billboard 200. S-a vandut in peste 3 milioane de unitati, doar pe teritoriul american, si a primit trei discuri de platina. Trei ani mai tarziu a aparut albumul secund, “The Sinister Urge” (2001) pentru ca in 2006 sa iasă “Educated Horses” (2006). A urmat “Hellbilly Deluxe 2” (2010), care a intrat direct pe locul 8 in topul Billboard 200, “Venomous Rat Regeneration Vendor” (2013) si “The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser” in 2016.

Pe langa cariera muzicala, Rob Zombie este actor, regizor de film, scriitor si scenarist. A regizat mai multe filme, la care este autor sau co-autor, si a lansat numeroase carti de benzi desenate.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Devin Townsend a lansat videoclipul noului single, Call Of The Void

“Call Of The Void“, noul videoclip Devin Townsend poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Lightwork”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X