25 Oct 2021
spot_img

Concertul Tiamat se reprogrameaza pentru 2021

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Ca urmare a situatiei create de epidemia de coronavirus Covid-19, concertul pe care formatia Tiamat urma sa-l sustina pe 28 noiembrie 2020, in clubul Quantic a fost reprogramat pentru toamna anului viitor in aceeasi locatie.

Concertul este sold-out iar biletele achizitionate raman valabile pentru noua data. Este stabilita si o data orientativa, insa se mai asteapta o confirmare pentru a o anunta oficial.

Totusi, daca exista persoane care, din motive obiective, doresc sa returneze biletele, pot cere contravaloarea lor adresandu-se direct catre iaBilet.ro la contact@iabilet.ro pana pe 28 noiembrie 2020. Dupa aceasta data, biletele devin automat valabile pentru show-ul de anul viitor. Procedura de rambursare va incepe in primavara anului viitor.

Avand in vedere interesul foarte ridicat pentru acest concert si faptul ca show-ul este sold-out, biletele returnate vor fi repuse in vanzare la o data si la un pret pe care le vom stabili ulterior.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Fleshgod Apocalypse si Omnium Gatherum vor sustine doua concerte in Romania

Formatia italiana Fleshgod Apocalypse va sustine un turneu prin Europa in perioada septembrie - noiembrie 2022. Initial, trupa Ex...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X