27 Sep 2021
spot_img

Asculta noua melodie Samsara Blues Experiment, End Of Forever

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Samsara Blues Experiment, trupa germana de psychedelic blues rock, stoner rock, hard rock, va lansa in ianuarie 2021, albumul “End Of Forever“. Acesta este distribuit sub egida Electric Magic Records si va fi disponibil in format vinyl, cd si digital download.

Cu aceasta ocazie formatia a anuntat fanii ca vor lua o pauza pe termen nelimitat. Primul extras pe single este piesa de titlu si poate fi ascultat mai jos.

Samsara Blues Experiment a luat fiinta in anul 2007, la initiativa chitaristul si solistului Christian Peters. Grupul si-a format un stil propriu care combina stoner rock, psychedelic blues, indian raga, thrash metal si traditional folk. Alaturi de Christian Peters din trupa mai fac parte Hans Eiselt si Thomas Vedder.

Din 2007, si pana in prezent Samsara Blues Experiment a urcat pe scenele din toată lumea, reusind sa scoata pe piata cinci albume de studio.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Me and That Man a lansat videoclipul noului single, Angel Of Light feat. Myrkur

“Angel Of Light“, noul videoclip semnat de Me and That Man, proiectul solo al lui Nergal (Behemoth) poate fi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X