Rancorum si Vathos deschid concertul Akral Necrosis din Quantic

40

Akral Necrosis lanseaza cel de-al treilea album de studio, intitulat “The Greater Absence”, pe 25 septembrie 2020, in cadrul unui concert special, singurul pe care trupa il va sustine in acest an.

Evenimentul va avea loc in gradina de vara a clubului Quantic cu un numar limitat de participanti iar in deschidere vor canta Rancorum si Vathos. Pretul unui bilet este de 40 de lei, in ziua evenimentului va fi de 50 de lei, si se poate achizitiona de pe iabilet.ro.

Rancorum delimiteaza un cvintet bucurestean cu inceputuri destul de vag definite in timp. Primele idei despre ce s-ar putea face au aparut prin 2014-2015, interval in care s-au stabilit cativa parametri si o anumita directie pentru death-metalul propus.

Totul a prins contur in compozitiile ulterioare, o parte dintre ele fiind lansate in 2018 pe albumul de debut “The Vermin Shrine”. Dupa un an 2020, presarat deja cu foarte multe concerte anulate, Rancorum se va face din nou auzit, asa cum s-a consacrat, cu un program de riffuri grele si foarte grele, prezentat de aceasta data intr-o noua formula a trupei.

Vathos este o trupa tanara de post black metal din Bucuresti, fondata in anul 2017, avand la baza mai multe influente din zonele atmospheric black sau melodic death si nu numai. Scopul lor este sa aduca o perspectiva personala scenei de post black metal. Componenta actuala este: Radu (voce), Alex (chitara), Ducu (chitara), Dany (bass) si Gigi (tobe). Vathos a lansat albumul de debut, intitulat “Underwater“, in acest an.