8 Mar 2021

Adi Barar, fondatorul trupei rock Cargo, a murit la varsta de 61 de ani!

Adi Barar, fondatorul trupei rock Cargo, a murit la varsta de 61 de ani. Adi Barar era internat in stare grava la ATI dupa ce...

Costin Chioreanu si Iulian Agapie prezinta spectacolul Impreuna, singuri pe marginea tacerii

Citește și

Adi Barar, fondatorul trupei rock Cargo, a murit la varsta de 61 de ani!

Adi Barar, fondatorul trupei rock Cargo, a murit la varsta de 61 de ani. Adi Barar era internat in stare...

Asculta noul single Kauan, Maanpako

“Maanpako“, noul single Kauan poate fi ascultat mai jos. Melodia este inclusa pe albumul “Ice Fleet” ce va fi...

Urmareste noul videoclip Soen, Deceiver

“Deceiver”, noul videoclip Soen, supergrupul suedez de progressive metal, poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul...
RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Miercuri, 23 septembrie 2020, de la ora 20:00, Costin Chioreanu va improviza un fragment muzical, iar Iulian Agapie il va acompania printr-o materilizare a sunetului, realizata in mediul picturii.

Intregul spectacol – unicat “Impreuna, singuri pe marginea tacerii” va exprima sonic si vizual energia prezentului. Pretul unui bilet este de 30 lei si se poate achizitiona online de pe iabilet.ro.

Pentru o buna desfasurare a evenimentului va punem la dispozitie si regulile de acces si de participare la eveniment, conforme cu contextul actual, cu care (poate) deja sunteti obisnuiti.

– accesul in zona de eveniment se face direct in Gradina de Vara Quantic (prin spatele locatiei).
– se permite accesul in zona de eveniment incepand cu ora 19:30.
– am reusit sa eficientizam spatiul din Gradina de Vara cu butoaie colorate la care pot sta cate 2 persoane (tot pe scaune, nu va tinem in picioare). Astfel, configuratia meselor din gradina de vara este de 4 persoane, maximul acceptat in conditiile actuale, 3 persoane si mai nou, 2 persoane.
– in ziua evenimentului incepand cu ora de acces, fiecarui participant i se va aloca un loc la o masa.
– din cauza capacitatii limitate a spatiului, aranjarea la mese se va putea face si cu alte persoane, respectandu-se distantarea corespunzatoare de 1.5m intre persoane la masa.
– mesele sunt asezate la o distanta de 2 metri, iar la masa fiecare persoana ocupa o banca, astfel incat distanta dintre persoane sa fie de 1.5 metri.
– pe aceeasi banca pot sta mai multe persoane, doar daca sunt din aceeasi familie/cu acelasi domiciliu, cu conditia de a nu depasi capacitatea maxima de 4 persoane la masa.
– conform normelor in vigoare distanta dintre scena si public este de 4m+, nu depasiti “linia”.
– la intrare, la grupurile sanitare, in mai multe puncte – gasiti dispensere cu solutie dezinfectanta pentru maini.
– accesul in zona evenimentului se face doar cu masca din dotare (proprie, personala).
– purtarea mastii (medicala/nonmedicala) este obligatorie, pentru o protectie eficace, atat pentru siguranta dvs cat si a celor din jur trebuie sa acopere atat gura, cat si nasul.
– toti angajatii Quantic poarta in permanenta masca si manusi, dezinfecteaza mesele, toate spatiile, in special cele tranzitate.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ultimele articole

Adi Barar, fondatorul trupei rock Cargo, a murit la varsta de 61 de ani!

Adi Barar, fondatorul trupei rock Cargo, a murit la varsta de 61 de ani. Adi Barar era internat in stare...

Asculta noul single Kauan, Maanpako

“Maanpako“, noul single Kauan poate fi ascultat mai jos. Melodia este inclusa pe albumul “Ice Fleet” ce va fi lansat pe 9 aprilie 2021. https://www.youtube.com/watch?v=5b1mezKVGtA Tracklist...

Urmareste noul videoclip Soen, Deceiver

“Deceiver”, noul videoclip Soen, supergrupul suedez de progressive metal, poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Imperial”, lansat pe 29 ianuarie...

Concertul Opeth de la Arenele Romane a fost amanat pentru 2022!

Ca urmare a situatiei create de epidemia de coronavirus Covid-19, Opeth a decis amanarea intregului turneu european "In Cauda Venenum", inclusiv concertul de la Bucuresti,...

Asculta noul single Hteththemeth, Honest Lies

"Honest Lies", noul single Hteththemeth poate fi ascultat mai jos. Piesa este inclusa pe viitorul album de studio, intitulat "Telluric Inharmonies" ce va fi...
- Advertisement -

Articole similare

- Advertisement -
X