Costin Chioreanu si Iulian Agapie prezinta spectacolul Impreuna, singuri pe marginea tacerii

84

Miercuri, 23 septembrie 2020, de la ora 20:00, Costin Chioreanu va improviza un fragment muzical, iar Iulian Agapie il va acompania printr-o materilizare a sunetului, realizata in mediul picturii.

Intregul spectacol – unicat “Impreuna, singuri pe marginea tacerii” va exprima sonic si vizual energia prezentului. Pretul unui bilet este de 30 lei si se poate achizitiona online de pe iabilet.ro.

Pentru o buna desfasurare a evenimentului va punem la dispozitie si regulile de acces si de participare la eveniment, conforme cu contextul actual, cu care (poate) deja sunteti obisnuiti.

– accesul in zona de eveniment se face direct in Gradina de Vara Quantic (prin spatele locatiei).
– se permite accesul in zona de eveniment incepand cu ora 19:30.
– am reusit sa eficientizam spatiul din Gradina de Vara cu butoaie colorate la care pot sta cate 2 persoane (tot pe scaune, nu va tinem in picioare). Astfel, configuratia meselor din gradina de vara este de 4 persoane, maximul acceptat in conditiile actuale, 3 persoane si mai nou, 2 persoane.
– in ziua evenimentului incepand cu ora de acces, fiecarui participant i se va aloca un loc la o masa.
– din cauza capacitatii limitate a spatiului, aranjarea la mese se va putea face si cu alte persoane, respectandu-se distantarea corespunzatoare de 1.5m intre persoane la masa.
– mesele sunt asezate la o distanta de 2 metri, iar la masa fiecare persoana ocupa o banca, astfel incat distanta dintre persoane sa fie de 1.5 metri.
– pe aceeasi banca pot sta mai multe persoane, doar daca sunt din aceeasi familie/cu acelasi domiciliu, cu conditia de a nu depasi capacitatea maxima de 4 persoane la masa.
– conform normelor in vigoare distanta dintre scena si public este de 4m+, nu depasiti “linia”.
– la intrare, la grupurile sanitare, in mai multe puncte – gasiti dispensere cu solutie dezinfectanta pentru maini.
– accesul in zona evenimentului se face doar cu masca din dotare (proprie, personala).
– purtarea mastii (medicala/nonmedicala) este obligatorie, pentru o protectie eficace, atat pentru siguranta dvs cat si a celor din jur trebuie sa acopere atat gura, cat si nasul.
– toti angajatii Quantic poarta in permanenta masca si manusi, dezinfecteaza mesele, toate spatiile, in special cele tranzitate.