28 Sep 2021
spot_img

Costin Chioreanu si Iulian Agapie prezinta spectacolul Impreuna, singuri pe marginea tacerii

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Miercuri, 23 septembrie 2020, de la ora 20:00, Costin Chioreanu va improviza un fragment muzical, iar Iulian Agapie il va acompania printr-o materilizare a sunetului, realizata in mediul picturii.

Intregul spectacol – unicat “Impreuna, singuri pe marginea tacerii” va exprima sonic si vizual energia prezentului. Pretul unui bilet este de 30 lei si se poate achizitiona online de pe iabilet.ro.

Pentru o buna desfasurare a evenimentului va punem la dispozitie si regulile de acces si de participare la eveniment, conforme cu contextul actual, cu care (poate) deja sunteti obisnuiti.

– accesul in zona de eveniment se face direct in Gradina de Vara Quantic (prin spatele locatiei).
– se permite accesul in zona de eveniment incepand cu ora 19:30.
– am reusit sa eficientizam spatiul din Gradina de Vara cu butoaie colorate la care pot sta cate 2 persoane (tot pe scaune, nu va tinem in picioare). Astfel, configuratia meselor din gradina de vara este de 4 persoane, maximul acceptat in conditiile actuale, 3 persoane si mai nou, 2 persoane.
– in ziua evenimentului incepand cu ora de acces, fiecarui participant i se va aloca un loc la o masa.
– din cauza capacitatii limitate a spatiului, aranjarea la mese se va putea face si cu alte persoane, respectandu-se distantarea corespunzatoare de 1.5m intre persoane la masa.
– mesele sunt asezate la o distanta de 2 metri, iar la masa fiecare persoana ocupa o banca, astfel incat distanta dintre persoane sa fie de 1.5 metri.
– pe aceeasi banca pot sta mai multe persoane, doar daca sunt din aceeasi familie/cu acelasi domiciliu, cu conditia de a nu depasi capacitatea maxima de 4 persoane la masa.
– conform normelor in vigoare distanta dintre scena si public este de 4m+, nu depasiti “linia”.
– la intrare, la grupurile sanitare, in mai multe puncte – gasiti dispensere cu solutie dezinfectanta pentru maini.
– accesul in zona evenimentului se face doar cu masca din dotare (proprie, personala).
– purtarea mastii (medicala/nonmedicala) este obligatorie, pentru o protectie eficace, atat pentru siguranta dvs cat si a celor din jur trebuie sa acopere atat gura, cat si nasul.
– toti angajatii Quantic poarta in permanenta masca si manusi, dezinfecteaza mesele, toate spatiile, in special cele tranzitate.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Me and That Man a lansat videoclipul noului single, Angel Of Light feat. Myrkur

“Angel Of Light“, noul videoclip semnat de Me and That Man, proiectul solo al lui Nergal (Behemoth) poate fi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X