Posada Rock se amana pentru anul 2021

79

Ca urmare a situatiei create de epidemia de coronavirus Covid-19, festivalul Posada Rock 2020, a fost reprogramat pentru zilele de 13 – 15 august 2021, pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel.

Skid Row ramane unul dintre headlineri si va sustine un show memorabil in seara de vineri, 13 august 2021. De altfel, anul viitor se vor implini 35 de ani de la primul festival Posada Rock, iar acest lucru va fi marcat de o editie aniversara care le va depasi pe toate celelelalte ca amploare si ca sonoritate a numelor de pe afis.

In acest organizatorii au deja confirmata inca o trupa de peste Ocean si sunt in discutii cu formatii cunoscute de pe aproape toate continentele, din America (de Nord si de Sud) in Australia si din Europa in Orientul Mijlociu.

Abonamentele achizitionate pentru Posada Rock 2020, raman valabile pentru anul viitor iar cei care, din motive obiective, nu mai pot participa la editia de anul viitor pot solicita returnarea contravalorii abonamentului direct catre iaBilet.ro, pana la data de 1 august 2020. Dupa aceasta data, toate abonamentele pentru care nu s-a solicitat returnarea banilor devin automat valabile pentru editia din 2021.

Din cauza faptului ca, pentru a putea returna banii pe abonamente, e posibil sa fim nevoiti sa contractam un imprumut bancar, procedura de rambursare s-ar putea sa inceapa abia anul viitor. Vom reveni cu detalii legate de acest subiect.

Pentru cei care isi vor pastra pentru la anul abonamentele deja achitate, organizatorii pregatesc o serie de surprize exclusive, printre care tombole cu premii in tricouri de la editiile anterioare, reduceri la merchandise pentru editia din 2021, reduceri la bilete pentru alte evenimente organizate de acesta, tombole pentru pass-uri VIP si sesiuni exclusive de meet & greet cu trupele de anul viitor etc.

Incepand de azi, 7 iulie 2020, se prelungeste perioada de presale pentru abonamente la Posada Rock 2021, pana la sfarsitul anului. Astfel, mai sunt disponibile 1000 de abonamente la pretul de 170 de lei/buc pana la 1 ianuarie 2021. Dupa aceasta data pretul abonamentelor va deveni 200 de lei/buc.

Abonamentele pot fi cumparate de pe iabilet.ro iar biletele pentru o zi se vor pune in vanzare cu o luna inainte de eveniment, la pretul de 100 de lei/buc.

Daca evenimentul nu va fi Sold-Out, la intrarea in festival, preturile vor fi urmatoarele:

– Abonament: 250 de lei/buc.
– Bilet valabil o singura zi: 150 de lei/buc.