Concertul Wardruna se reprogrameaza pentru luna iulie 2021

48

Din cauza contextului international si national si a masurilor de siguranta si de securitate ce se impun in combatarea raspandirii pandemiei de Covid-19, concertul pe care Wardruna urma sa-l sustina pe 26 august 2020, la Arenele Romane a fost reprogramat pentru data de 13 iulie 2021.

Evenimentul face parte din turneul Nordic Night Open Air Tour iar trupa va avea un invitat special. Biletele raman valabile pentru noua data.

In luna iunie 2021, Wardruna, cunoscuta pentru sunetul unic si atmosfera intima pe care o creaza in timpul concertelor, va lansa noul album de studio, intitulat “Kvitravn (White Raven)”.

Wardruna a fost fondata in 2002, de catre multiinstrumentalistul Einar Selvik a carui dorinta a fost sa readuca in prim plan muzica si traditiile vechi specifice peninsulei Scandinave.

Cu patru albume la activ, dintre care primele trei reprezinta o trilogie care trateaza runele antice ale alfabetului nordic si cu un album acustic lansat anul trecut, Wardruna se numara si printre artistii principali care au compus soundtrack-ul celebrei serii Vikings de pe History Channel.