Concert acustic Days of Confusion in club Quantic

40

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim la normalul cunoscut, toate acestea in functie de evolutia pandemiei.

Days of Confusion, singura trupa de djent / progressive metal din Romania, anunta primul concert LIVE de anul acesta, pe 9 iulie 2020, in club Quantic din Bucuresti, un concert ce se va desfasura sub egida “Acoustic Satellites”, cu public restrans, asezat si ordonat la mese.

“Ne bucuram enorm pentru faptul ca suntem printre cei care pot urca pe scena in aceasta perioada delicata. Pregatim merch nou, pe care il veti putea gasi la concert, si speram sa ne vedem cu voi in Quantic. “Acoustic Satellites” este, totodata, primul nostru concert din 2020, si abia asteptam sa ne ne reintalnim LIVE, de data aceasta acustic. Speram ca o vom face si in formula electrica, in curand”, a declarat Cosmin Lupu, voce/chitara Days of Confusion.

Biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro:

– 45 lei (in perioada 25 iunie – 08 iulie 2020)
– 50 lei (pe 9 iulie, la eveniment)

Days of Confusion, este cea mai cunoscuta trupa romaneasca de djent/modern progressive metal, ce a luat fiinta in anul 2010, in Bucuresti. Trupa a obtinut pana in prezent premiul pentru Best Romanian Metal Newcomer 2012, (acordat de Metalhead), iar in 2014, au fost nominalizati la Cel Mai Bun Hard Rock/Heavy Metal (la OnAir Music Awards) si la Best Rock Artist (la premiile revistei Sunete).

Inca de la aparitie Days of Confusion sunt o prezenta activa pe scena muzicala, au trecut prin schimbari de componenta care si-au pus amprenta intr-un mod pozitiv asupra formatiei, conturand maturitatea genului muzical pana in prezent.