19 Jan 2022
spot_img

Dirty Shirt a lansat piesa Away (Quarantine Orchestral Arrangement)

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Ca urmare a situatiei create de epidemia de coronavirus Covid-19, care are un impact major asupra a numeroase sectoare de activitate, industria spectacolului este unul din cele mai afectate, intreaga activitate concertistica fiind suspendata.

In acest context, din ce in ce mai multi artisti cauta sa tina legatura cu fanii online, prin diferite metode, de la clasicele lansari de videoclipuri sau simple filmulete si pana la cel mai nou show realizat special de catre formatia Dirty Shirt, pentru aceasta perioada de carantina: “#StayAtHome with Dirty Shirt“.

Dupa ce in episodul 4, Dirty Shirt a lansat melodia Resonate” (The Prodigy quarantine metal cover), iata ca episodul 5 aduce o noua piesa. Este vorba despre piesa “Away” (Quarantine Orchestral Arrangement) pe care o puteti asculta mai jos.

#StayAtHome with Dirty Shirt” este un show online realizat de catre Dirty Shirt, una dintre cele mai apreciate formatii din Romania. Aceasta are o durata de aproximativ 20 minute si este difuzat in direct pe canalul facebook al formatiei, in fiecare vineri incepând cu ora 20.00. Ulterior acest show poate fi urmarit pe canalul youtube, alaturi de clipurile video separate create special pentru fiecare episod.

Cei interesati pot sustine formatia Dirty Shirt la urmatorul link Patreon, sau cumparand albumele acestora de pe Bandcamp si de pe toate celelalte platforme digitale.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Urmareste noul videoclip Annihilator, Romeo Delight

Annihilator, probabil cea mai cunoscuta formatie de metal din Canada, va lansa pe 18 februarie 2022, noul album intitulat...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X