Videoclip nou Hexvessel, Fire Of The Mind

46

Formatia finlandeza Hexvessel, ne invita sa urmarim videoclipul noului single, intitulat “Fire Of The Mind“. Piesa este inclusa pe albumul “Kindred” ce va fi lansat maine, 17 aprilie 2020, sub egida Svart Records.

Pentru acest disc, Hexvessel a revenit in studioul din Tampere, Finlanda unde a fost inregistrat clasicul “No Holier Temple“. Materialul a fost masterizat in Marea Britanie de cunoscutul John Davis (The Killers, Gorillaz, Led Zeppelin, Lana Del Rey).

Cu un artwork realizat de artistii Thomas Hooper (Neurosis, Converge si Doomriders) si Richey Beckett (Metallica, Foo Fighters, Robert Plant), “Kindred” este un album care ne cheama intr-o clatorie intima si edificatoare.

Hexvessel este proiectul lui Mathew “Kvohst” McNerney (originar din Marea Britanie), cunoscut ca si vocal al trupei cult black metal Dodheimsgard si al trupei avangardiste Code. Stilul muzical adoptat de Hexvessel este denumit psychedelic forest folk, dar il putem asemana cu un folk-rock cu influente medievale. Formatia a fost nominalizata de doua ori la premiile Grammy din Finlanda.