Piesa noua Luna Amara – Despre vii (new song demo)

50

Chiar daca ne aflam intr-o perioada dificila, Luna Amara a lansat o noua piesa, “Despre vii“, insotita de un artwork ralizat de Lucian Szekely-Rafan. Piesa reprezinta o idee pentru viitorul album, asa cum a mentionat trupa pe pagina oficiala de Facebook.

Cu versuri in limba romana, “Despre vii” este interpretata de Nick Fagadar si este a doua realizare dupa aparitia melodiei “Immortal“, care are versurile in limba engleza.

Lansata in 2000, Luna Amara are un portofoliu live impresionant si o abordare proprie a muzicii rock, fiind un nume fanion pentru mai multe generatii de consumatori de muzica live care apreciaza mesajele sociale dar si de dragoste, ale poeziilor care abordeaza diverse stari.

De-a lungul carierei, ardelenii au cantat sute de concerte, sustinute in Germania, Franta, Ungaria, Olanda, Moldova, Bulgaria, Turcia si Romania. Trupa are la activ 6 albume de studio: “Asfalt” (2004), “Loc lipsa” (2006), “Don’t Let Your Dreams Fall Asleep” (2009), “Pietre in alb” (2011), “Aproape” (2016) si “Nord” (2018). In 2014, a aparut discul “Live la Conti“, continand inregistrarea concertului intamplat in acelasi an in hotelul Continental din Cluj.