Crize a lansat videoclipul Schizofrenic

31

Schizofrenic“, noul videoclip Crize poate fi urmarit mai jos. Este a doua melodie Crize din acest an si este una speciala, pentru ca este prima alaturi de Dan Alexandru – noul tobosar al trupei. Totodata, single-ul este o colaborare cu DJ Oxi (ex-Praf in Ochi, ex-H8) pentru partea de scratch-uri. Clipul este realizat de Dhope Design.

Schizofrenic” este o piesa ale carei versuri sunt inspirate de povestile unui om minunat, pe care aceasta boala l-a afectat mult timp inainte de a fi depistata de catre medici si apropiati. Discutiile cu acest om sunt la baza filmului pe care il descrie noua piesa Crize, a declarat solistul Crize, Shole.

Schizofrenic” este inregistrata si produsa la ARTholic Studio, acelasi loc unde Crize a inregistrat toate single-urile lansate incepand cu 2019: “Sa nu ma ai”, “Venin”, “Mijlocul pustiului” (feat. Chimie) si “Fara frica” (feat. Chimie & Antipoem).

Pana in prezent, discografia Crize numara doua albume – “Refulari” si “The New Beginning”, doua EP-uri, “For the Damned” si “17”, precum si single-urile “Busola” si “Monolog”, disponibile acum pe toate platformele de streaming si download.