27 Sep 2021
spot_img

Concertul Machine Head de la Bucuresti va avea loc in octombrie

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Dupa ce au amanat cea de-a doua parte a turneului european, prin care americanii de la Machine Head sarbatoresc 25 de ani de la aparitia albumului “Burn My Eyes, trupa a dat publicitatii noile date programate pentru sfarsitul acestui an.

Astfel concertul pe care Machine Head trebuia sa-l sustina pe 12 mai 2020, in clubul Quantic din Bucuresti va avea loc pe 31 octombrie 2020, la Arenele Romane (cort incalzit).

Machine Head revine la Bucuresti pentru un concert special de 3 ore, structurat in doua parti. In prima parte va fi prezentat albumul de debut, “Burn My Eyes” (1994), iar in partea secunda alte piese de rezistenta din discografia trupei, inclusiv ultimul material discografic “Catharsis” (2018).

Alaturi de Robb Flynn, liderul trupei, pe scena ii vom vedea la lucru pe basistul Jared MacEachern, care s-a alaturat trupei in 2013, pe chitaristul Logan Mader si bateristul Chris Kontos , ultimii doi aparand pe clasicul “Burn My Eyes“.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Me and That Man a lansat videoclipul noului single, Angel Of Light feat. Myrkur

“Angel Of Light“, noul videoclip semnat de Me and That Man, proiectul solo al lui Nergal (Behemoth) poate fi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X