Videoclip nou Wolfheart, Hail of Steel

57

Hail of Steel”, noul videoclip semnat de formatia formatia finlandeza (melodic death metal) Wolfheart poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe viitorul album de studio, intitulat “Wolves of Karelia”, programat spre lansare pe 10 aprilie 2020, sub egida Napalm Records.

Tracklist “Wolves of Karelia”:

1. Hail of Steel
2. Horizon on Fire
3. Reaper
4. The Hammer
5. Eye of the Storm
6. Born from Fire
7. Arrows of Chaos
8. Ashes

Wolfheart este proiectul lui Tuomas Saukkonen, compozitor de origine finlaneza, multi-instrumentist, solist si producator. In mare parte, Tuomas este responsabil pentru majoritatea compozitiilor semnate de formatiile in care a activat, cunoscut drept un compozitor prolific, el activand inclusiv in Before The Dawn si Black Sun Aeon.

Wolfheart a devenit insa prioritatea sa, iar ce a inceput ca un proiect solo a devenit ulterior un full band ce a lansat pana inp rezent doua materiale full length, un al treilea disc urmand a fi lansat anul viitor. Deseori comparati cu conationalii din Insomnium, muzica Wolfheart este caracterizata drept un death metal melodic, a carui tematica lirica este puternic incarcata cu melancolie.