Videoclip nou Sur Austru, Dor Austru

24

Dor Austru“, noul videoclip Sur Austru poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul de debut, intitulat “Meteahna Timpurilor“, lansat pe 10 septembrie 2019, sub egida Avantgarde Music din Italia.

Videoclipul “Dor Austru” nu este lansat intamplator astazi, 21 martie 2020, trupa postand urmatorul mesaj pe pagina oficiala de facebook: “S-au scurs deja 3 ani de la trecerea in cealalta dimensiune a prietenului, colegului si vizionarului Mafa Gabriel “Negru”. Au ramas in urma lui nu doar o minunata si valoroasa mostenire, ci si responsabilitatea continuarii si dezvoltarii acesteia. Prin urmare, pentru a continua calea creata si pentru a-i adauga o noua dimensiune spirituala, s-a nascut Sur Austru.

Suntem doar o clipa in acest infinit numit timp. Doar natura este sacra si eterna. Acesta este omagiul nostru…”

Meteahna Timpurilor” a fost inregistrat in Joy Live Sound Studios Arad, Dreamsound Studios Arad si DSPro Studios Timisoara. Acesta va fi disponibil sub forma de CD, dublu LP si Digital si este produs de Tibor Kati. Mixajul ii apartine lui Sergiu Nadaban iar masterizarea lui Roberto Siggia (L’ossario Studios Torino).

Discul va starni simturile ascultatorului pe multiple dimensiuni, alternand riff-uri agresive, armonii mistice si instrumente arhaice. Este strigatul de durere al naturii muribunde si incercarea noastra disperata de a ne intoarce la origini, la esenta valorilor primordiale.

Tracklist “Meteahna Timpurilor”:

1. De Dincolo de munte
2. Puhoaielor
3. Mistuind
4. Bradul Cerbului
5. Jale
6. Dor Austru
7. In Timp Vernal
8. Jabracie

Sur Austru este un nou concept muzical nascut din cenusa faimoasei trupe de black metal transilvanean Negura Bunget. Acumuland inspiratie si emotie din estetica naturii, din trecut si din stravechi ritualuri, Sur Austru va propune o calatorie atemporala prin peisajele mistice ale Transilvaniei.