28 Sep 2021
spot_img

Videoclip nou Ozzy Osbourne, Ordinary Man ft. Elton John

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

“Ordinary Man”, noul videoclip Ozzy Osbourne poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul cu acelasi nume, lansat pe 21 februarie 2020, sub egida Epic Records, si il are ca invitat special pe Elton John.

“Ordinary Man” este primul album Ozzy Osbourne dupa o pauza de 10 ani si a fost inregistrat in Los Angeles cu producatorul Andrew Watt la chitara, Duff McKagan (Guns N’ Roses) la bass si Chad Smith (Red Hot Chilli Peppers) la tobe.

“This album was a gift from my higher power – it is proof to me that you should never give up,” a declarat Ozzy Osbourne.

Ozzy Osbourne s-a afirmat in anii ’70 ca solist vocal si membru fondator al celei mai cunoscute formatii de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath. A vandut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Dupa ce a parasit Black Sabbath, Ozzy Osbourne a inceput o cariera solo care este marcata de albume de referinta in istoria genului, precum “Diary of a Madman” (1981), “Bark at the Moon” (1983) sau “Down to Earth” (din 2001).

Pe 2 octombrie 2010, Ozzy Osbourne a concertat la Zone Arena din Bucuresti, evenimentul fiind inclus in turneul mondial de promovare al albumului “Scream”, lansat pe 15 iunie 2010.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Me and That Man a lansat videoclipul noului single, Angel Of Light feat. Myrkur

“Angel Of Light“, noul videoclip semnat de Me and That Man, proiectul solo al lui Nergal (Behemoth) poate fi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X