Urmareste noul videoclip Luna Amara, Tacerea

138

Tacerea“, noul videoclip prin care formatia clujeana Luna Amara continua promovarea albumului “Nord” poate fi urmarit mai jos.

Tacerea” este despre paradoxurile societatii în care traim, o societate pe care o compunem desi ne simtim tot mai straini si singuri in ea, o societate a fiintelor vii care pune in prim plan masina, o lume care naste lideri ce apoi o devoreaza si o distrug, o planeta peste care am devenit stapani, fiind in acelasi timp sclavi ai mijloacelor prin care o stapanim… Despre toate acestea, o tacere asurzitoare curge din difuzoarele clovnilor mass media cu pretentii de formatori de opinie. Ramane responsabilitatea fiecaruia dintre noi sa puna in lumina, sa amendeze si – la nevoie – sa elimine aceste paradoxuri si aceasta tacere. Nu toti vom reusi, iar unii dintre noi vor cadea prada depresiei si disperarii acestei lupte continue. Dar daca suntem destul de multi, poate ca intr-o zi ne vom gasi o voce, un strigat, un cantec… si zgomotul vietii masinilor se va scurge in spatele muzicii vietilor noastre, a declarat Mihnea Blidariu.

Nord” a fost lansat pe 13 octombrie 2018, si este un material puternic si revelator, care prezinta configuratia unui adevar constient si ne pune in fata alegerii de a-l trece sau nu prin filtrul ignorantei. Acesta contine unsprezece piese inregistrate integral in Sala Radio, la Radio Cluj, sub bagheta inginerului de sunet Dan Georgescu.

Coperta albumului este realizata de Costin Chioreanu de la Twilight13media (Green Carnation, At the Gates, Bloodway, Mayhem, Enslaved, Arcturus, Arch Enemy, Sigh).