23 Mar 2023

Festivalul SoundArt se amana, concertul Riverside se va desfasura afara

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

In urma ultimelor modificari de situatie legate de COVID-19 organiatorul concertului Riverside a luat urmatoarele decizii legate de concertul din 12 martie 2020, din clubul Quantic:

– nu vom repune biletele in vanzare pentru a evita aglomeratia.
– am primit avizul DSP pentru eveniment.
– concertul se va tine afara, nu in interior.
– se modifica si programul – accesul publicului o sa inceapa la 18:30, iar concertul va incepe la ora 20:00.
– am pregatit toate masurile cerute in hotararea de guvern pentru siguranta si prevenirea raspandirii COVID-19 (revenim cu detalii).

Din pacate festivalul SoundArt se amana in urma noilor hotarari anuntate de autoritati, care stipuleaza clar ca: “Evenimentele culturale si de divertisment cu participarea a peste 100 de persoane, in spatii inchise, se suspenda pana pe 31 martie 2020.”

Corelat cu faptul ca avizul de la DSP nu a sosit nici pana in acest moment, iar cateva trupe ne-au anuntat ca sunt in dificultate de a ajunge din cauza unor rute anulate, am decis sa amanam evenimentul. Revenim in curand cu detalii despre returnarea biletelor si abonamentelor si/sau posibile noi date.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Vulture Industries a lansat videoclipul noului single, New Lords of Light!

Norvegienii de la Vulture Industries (avant-garde / progressive metal) au lansat videoclipul piesei "New Lords of Light", inclusa pe...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img