Epica, Loch Vostok si Magnetic canta la Maximum Rock Festival

33

Epica, Loch Vostok si Magnetic sunt noile trupe confirmate pentru Maximum Rock Festival 2020. Evenimentul, ajuns la cea de-a opta editie, se va desfasura in zilele de 13 si 14 iunie la Arenele Romane din Bucuresti.

Abonamente Maximum Rock Festival 2020:

249 lei – Abonament Presale 1 (1000 bucati)
279 lei – Abonament Presale 2 (pana la data de 12.06.2020)
300 lei – Abonament Normal acces (pret in ziua evenimentului, atat online cat si la intrare)
Taxa de procesare: 7 lei / bilet.

In diversitatea uneori ametitoare de formatii de metal simfonic, Epica face cu siguranta figura aparte. Avand ca semn distinctiv vocea maleabila a frumoasei Simone Simons, ce creeaza contraste expresive cu vocalizele death-metal ale initiatorului Mark Jansen, trupa olandeza te poarta printr-un periplu aventuros presarat cu elemente stilistice dintre cele mai surprinzatoare. Cu opt albume de studio la activ, Epica este un nume consacrat pe scena internationala metal si în circuitul concertelor.

Dupa ce a facut un prim pas important spre consolidarea statutului pe scenele internationale într-un turneu cu Therion si Leprous – cand a ajuns si in Romania – trupa suedeza Loch Vostok a parut sa intre, cel putin pentru spectatorii romani, intr-un con de umbra. Insa Teddy Moller si compania s-au tinut de treaba cu tenacitate si au lansat, la intervale mari, dar regulat, albume care sa le creioneze tot mai clar propria marca de metal extrem progresiv.

Bulgarii de la Magnetic aduc in atentia publicului o combinatie de nu metal, progressive, crossover. In 2016 formatia reuseste sa lanseze primul EP, iar dupa cateva turnee nationale trupa ajunge sa cante la Rock Camp Satu Mare Open Air (2018), in calitate de co-headliner alaturi de Firewind, Jinjer si Majesty, dar si la Rock n Iasi Indoor 2018.