5 Feb 2023

Activitati secundare la SoundArt Festival

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Pe langa cele 12 trupe care vor concerta intre 13 si 15 martie in clubul Quantic in cadrul evenimentului, SoundArt Festival 2020, va astepta si cu o serie de extra activitati precum o lansare de carte, un targ de viniluri, o expozitie de arta grafica bazata pe concursul Sound on Paper si diverse standuri de merchandise.

De asemenea, pe 6 martie 2020, Encore Club va invita la o petrecere warm-up a festivalului unde se pot castiga doua invitatii. Biletele si abonamentele pentru SoundArt Festival pot fi achizitionate la oferta de presale pe iabilet.ro.

Mihnea Cristian Badea, nume legat de Soundart Festival, OST Mountain Fest sau Cavalleria Events, debuteaza la 48 de ani in poezie cu un volum cat o lama de ras (sau de cutit zimtat?). Sapte din sapte reprezinta si un act scriptic si grafic cu semnificatie: nu mai e vremea autocunoasterii, revolta s-a distilat fin, nu mai e timp pentru descoperire, ci pentru ironia bine tintita. Tusele personale fac totul sa para mici scrijelituri pe peretii varuiti deja. Ca o pecete, grafica adauga scrisului greutate. Avem o carte-construct, fara pretentia unui cub-poveste, dar suficient de usor de (dez)asamblat pentru a-i gasi miza autoironica. Volumul este lansat de editura Casa de Pariuri Literare in prima zi a evenimentului.

SoundArt Vinyl Fair ofera pasionatilor peste 1000 de titluri din toate subgenurile rock si metal, dar si alte genuri muzicale importante in cadrul festivalului, in fiecare seara, intre 12 si 15 martie.

Concursul “Sound On Paper” este organizat de OST Cultural Events in parteneriat cu Cavalleria Events si face parte din proiectul SoundArt Festival care isi propune sa dezvolte reflectia personala a artistilor asupra legaturii dintre sunet si imagine.

Obiectivul este ca participantii sa creeze un poster care sa ilustreze o idee si sa transmita un mesaj clar in legatura cu urmatoarele teme si nu numai: Materializarea sunetului in imagine, Reprezentarea plastica a sunetelor complexe, Muzica in arta plastica. Vernisajul expozitiei cu cele mai bune lucrari – 13 – 15 martie 2020 in cadrul festivalului.

Nu in ultimul rand, publicul va avea la dispozitie un standuri cu merch-ul festivalului, dar si al trupelor.

Abonamentele pot fi achizitionate la oferta de presale la pretul de 170 RON si ofera accesul in cadrul festivalului pentru cele trei zile.

Bilete SoundArt Festival 2020 ziua I – 40 RON – The Dead Creed, ARAC Ensemble
Bilete SoundArt Festival 2020 ziua II – 90 RON – Contraband X, Saver, Eyes To Argus, Belzebong, Green Carnation
Bilete SoundArt Festival 2020 ziua III – 90 RON – Beauty and the Rat, A Broken Design, Allochiria, Roadkill Soda, Truckfighters

Incepand cu prima zi a festivalului abonamentele si bilete vor putea fi achizitionate si din Quantic Club la urmatoarele preturi: Abonament – 200 RON, bilet ziua I – 50 RON, bilet ziua II -120 RON, bilet ziua III – 120 RON.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Asculta The Court, al doilea single Peter Gabriel inclus pe noul album, i/o!

Peter Gabriel, care va implinii peste cateva zile 73 de ani, a dat publicitatii melodia “The Court“, compozitia fiind...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img