Urmareste noul videoclip Wardruna, Gra (Grey)

70

Wardruna, formatia din Norvegia cunoscuta pentru sound-ul unic si atmosfera intima pe care o creaza in timpul concertelor, va lansa pe 5 iunie 2020, noul album, intitulat “Kvitravn (White Raven)“. Primul videoclip de promovare pentru piesa “Gra (Grey)” si poate fi urmarit mai jos.

La doar cateva zile de la concertul sustinut la ARTmania Festival 2019, Wardruna a anuntat un nou concert in Romania, de aceasta data la Bucuresti. Evenimentul va avea loc pe 8 mai 2020, la Arenele Romane (open air) si va fi “all seated” adica vor fi scaune pe terenul din fata scenei pentru un show intim.

Wardruna a fost fondata in 2002, de catre multiinstrumentalistul Einar Selvik a carui dorinta a fost sa readuca in prim plan muzica si traditiile vechi specifice peninsulei Scandinave.

Cu patru albume la activ, dintre care primele trei reprezinta o trilogie care trateaza runele antice ale alfabetului nordic si cu un album acustic lansat anul trecut, Wardruna se numara si printre artistii principali care au compus soundtrack-ul celebrei serii Vikings de pe History Channel.