Urmareste noul videoclip Sepultura, Means To An End

35

Sepultura, unul dintre cele mai mari nume ale scenei metal internationale, aniverseaza 35 de ani de cariera muzicala printr-un nou album de studio intitulat “Quadra“. Noul vdeoclipul de promovare este “Means To An End” si poate fi urmarit mai jos.

Materialul, cel de-al 15-lea din discografia trupei, a fost lansat pe 7 februarie 2020, sub egida Nuclear Blast. “Quadra” este produs in Fascination Street Studios din Suedia cu ajutorul lui Jens Bogren (Goodbye To Gravity, Opeth, Kreator, Sepultura, Angra, Paradise Lost, etc.).

Tracklist “Quadra”:

01. Isolation
02. Means To An End
03. Last Time
04. Capital Enslavement
05. Ali
06. Raging Void
07. Guardians Of Earth
08. The Pentagram
09. Autem
10. Quadra
11. Agony Of Defeat
12. Fear, Pain, Suffering

Sepultura a fost infiintata in 1984, in perioada de glorie a metalului, in Belo Horizonte, Brazilia. Trupa este o forta majora a thrash metalului, cu influente de hardcore punk si industrial metal. Cu 14 materiale discografice de studio la activ, brazilienii au vandut milioane de albume in cei 35 de ani de cariera.

Albume de succes precum “Arise” (1991), “Chaos A.D.” (1993) si “Roots” (1996) au intrat in cultura muzicala a oricarui iubitor al genului, iar piese precum “Roots, Bloody Roots“, “Arise“, “Refuse Resist“, “Ratamahatta“, “Territory” si “Attitude” se regasesc in playlistul oricarui fan al muzicii metal.