8 Dec 2022

Richie Kotzen a lansat videoclipul Devil’s Hand

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Chitaristul Richie Kotzen (The Winery Dogs) a lansat videoclipul noului single, “Devil’s Hand“, pe care il puteti urmari mai jos. Melodia este inclusa pe albumul “50 For 50”, al 22-lea material solo lansat astazi, 3 februarie 2020, sub egida Headroom-Inc.

“50 For 50” reuneste 50 de compozitii care nu au fost lansate pana acum si care au fost scrise in totalitate de el. Cu toate ca este considerat un chitarist de rock desavarsit, Richie Kotzen se diferentiaza de colegii de breasla prin influentele de soul, jazz, funk sau chiar R&B pe care le regasim in piesele sale.

Chitaristul a declarat ca ideea de 50 de piese incluse pe un singur album i-a venit anul trecut cand deja avea 10-12 piese terminate pentru un nou material discografic. Atunci a descoperit mai multe piese la care lucrase in trecut dar pe care nu le lansase. A decis ca vara si toamna sa si le petreaca in studio pentru a termina cele 50 de piese iar rezultatul a fost “50 For 50”, un album de 50 de piese ce va fi lansat in ziua in care Richie Kotzen implineste 50 de ani.

Reamintim ca Richie Kotzen, fost membru al trupelor Poison sau MR. Big, revine la Bucuresti pentru a sustine pe 10 septembrie 2020, un concert la Hard Rock Cafe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Deep Purple in iulie la Romexpo!

Formatia britanica Deep Purple revine in Romania pentru a sustine un nou concert. Evenimentul va avea loc pe 9...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X