27 Sep 2022

Lamb Of God lanseaza in mai noul album

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Formatia americana Lamb Of God va lansa pe 8 mai 2020, noul album de studio intitulat chiar “Lamb Of God“.

Succesorul lui “VII: Sturm Und Drang” este primul material inregistrat alaturi de bateristul Art Cruz (Winds of Plague, ex-Prong, ex-Klogr), care s-a alaturat trupei in iulie 2019, dupa ce la inlocuit pe Chris Adler. Primul videoclip de promovare este pentru piesa “Checkmate” si poate fi urmarit mai jos.

Despre aceasta melodie Mark Morton a declarat: “Checkmate brings together all the components of the Lamb Of God sound that we’ve been developing over the last two decades, but with the ambition and ferocity that comes with the start of a new chapter for our band. Re-energized and reignited, this is Lamb Of God 2020. We’ve never been more excited.”

Tracklist “Lamb Of God”:

01. Memento Mori
02. Checkmate
03. Gears
04. Reality Bath
05. New Colossal Hate
06. Resurrection Man
07. Poison Dream
08. Routes
09. Bloodshot Eyes
10. On The Hook

- Advertisement -spot_img


Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Devin Townsend a lansat videoclipul noului single, Call Of The Void

“Call Of The Void“, noul videoclip Devin Townsend poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Lightwork”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img