24 Mar 2023

Agathodaimon concerteaza la Metal Gates Festival

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Agathodaimon (gothic/black metal) este noua trupa confirmata de Final Step Productions pentru editia din acest an a festivalului Metal Gates Festival. Evenimentul, ajuns la editia cu numarul patru, va avea loc in perioada 15 – 17 octombrie 2020, in clubul Quantic din Bucuresti.

Biletele (Presale 1) se pot achizitiona la pretul de 190 lei de pe iabilet.ro iar pana in prezent la Metal Gates Festival vor mai concerta Helevorn, Nightrage, Haunted, Famyne si Varathron.

Agathodaimon a luat nastere in 1995, in localitatea Mainz din Germania. Este una dintre cele mai apreciate trupe gothic/black metal germane cu o activitate sustinuta, sase albume de studio si aparitii live peste tot in lume, din Europa, pana in America de Sud si Japonia, inclusiv in cadrul celor mai importante festivaluri de gen, Waken, Summerbreeze, Wave Gothic Treffen sau Grasspop Metal Meeting.

Primele doua albume de studio, “Blacken the Angel” (1998) si “Higher Art of Rebellion” (1999), al doilea inregistrat chiar in Romania, intr-un studio din Bucuresti, au avut parte de reactii incendiare atat din partea presei de profil, cat mai ales din partea fanilor, ambele albume avand vanzari de mii de exemplare.

Dupa anul 2000, Agathodaimon a avut parte de multiple schimbari de componenta, timp in care a lansat inca patru discuri de studio, toate avand parte de o noua directie muzicala, elemente black melodice fiind combinate cu pasaje de gothic si dark metal.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Vulture Industries a lansat videoclipul noului single, New Lords of Light!

Norvegienii de la Vulture Industries (avant-garde / progressive metal) au lansat videoclipul piesei "New Lords of Light", inclusa pe...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img