Saver si RoadkillSoda canta la SoundArt Festival 2020

26

Saver (NO) si RoadkillSoda (RO) sunt noile nume confirmate la SoundArt Festival, eveniment ce va avea loc perioada 13 – 15 martie 2020, in club Quantic din Bucuresti.

Pana in prezent la festival vor mai concerta Green Carnation, Truckfighters, Belzebong, Allochiria, ARAC Ensemble, The Dead Creed, A Broken Design, Beauty and the Rat, Contraband X si Eyes to Argus.

Bilete si abonamente la pret de presale pot fi achizitionate de pe iabilet.ro.

Saver este o trupa noua de sludge/postmetal din Oslo, Norvegia, infiintata in 2018 din cenusa trupei Tombstones. “They Came With Sunlight“, albumul de debut, a fost lansat anul trecut si poate fi ascultat pe bandcamp-ul trupei. Materialul nu tradeaza faptul ca reprezinta un inceput de poveste, fiind executat impecabil, cu tranzitii bine gandite intre parti si un tempo constant ce evolueaza natural.

RoadKillSoda este cea mai relevanta trupa romaneasca de stoner/desert rock/rock’n’roll. Grupul se considera a fi reflectia anilor ’70, a unui Dodge prafuit, a tricoului uzat, a tatuajelor, a bauturii sorbite sub arsita soarelui, a spiritului nomad si contemplativ. Trupa se pregateste sa lanseze un nou album in 2020, iar in 2019 au lansat un prim single, intitulat “Satan”.