Concert Slipknot la Romexpo in cadrul Metalhead Meeting

400

Formatia americana Slipknot va concerta in premiera in Romania pe 27 iulie 2020, la a noua editie a Metalhead Meeting ce se va desfasura la Romexpo in aer liber. Slipknot promoveaza ultimul album de studio, intitulat “We Are Not Your Kind“, lansat pe 9 august 2019.

Primele 1.000 de bilete (oferta earlybird) se pun in vanzare pe 24 ianuarie la ora 10:30 pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

– Earlybird (Primele 1000 de bilete):
Psycho – 379 lei
Snuff – 299 lei
Plague – 209 lei

– Presale:
Psycho – 399 lei
Snuff – 329 lei
Plague – 229 lei

– La acces:
Psycho – 430 lei
Snuff – 350 lei
Plague – 250 lei

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei. Se pun in vanzare doar 10.000 de bilete pentru acest show iar copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

De-a lungul carierei, Slipknot a fost nominalizata la 10 Premii Grammy. Acestia au reusit sa si castige in 2006 cu “Before I Forget“, nominalizare pentru Best Metal Performance. In plus artistii din Iowa au castigat de sapte ori Kerrang! Awards, de patru ori Metal Hammer Golden God Awards si de cinci ori Revolver Golden God Awards.

Cele sase albume de studio lansate pana in prezenta le-au adus 15 Discuri de Platina si 24 de Discuri de Aur. Ca orice formatie care a avut un impact major asupra culturii muzicale, Slipknot nu a fost scutita de controverse. In 2003, doi tineri au dat vina pe versurile piesei “Disasterpiece” pentru o crima comisa, iar apoi, diferite alte episoade de violenta au fost vazute ca fiind influentate de muzica Slipknot.

Vorbind despre formatiile care si-au pus amprenta asupra lor, membrii Slipknot au declarat ca stilul Slipknot s-a nascut si datorita faptului ca fiecare muzician in parte a fost influentat de diferiti artisti, de la Jimi Hendrix la Pantera, de la Johnny Cash la Mayhem sau de la Bestie Boys la Cannibal Corpse. Dupa 25 de ani de activitate, Slipknot si-a castigat locul in galeria formatiilor legendare ale scenei metal internationale iar acum au ajuns la randul lor sa influenteze mii de artisti din intreaga lume.